Za svetliji dnevni boravak

Bela boja, staklo i svetlo drvo su obavezni za svetliji dnevni boravak. Promenite imidž svog omiljenog prostora.

NATUR DRVO
Koristite nameštaj i komode od svetlog drveta. Kombinujte ga sa belom bojom. Izbegavajte tamne i teške komade nameštaja, naročito crne i boje čokolade. Birajte svetli jasen i bukvu!

BELA BOJA
Ukoliko vam je u prostoriji tamniji pod i poneki komad nameštaja, ubacite bele detalje! Lampa, tepih, draperije… sve će doprineti svetlijem ambijentu. Izbegavajte bež, žućkaste i sive tonove!

STAKLO
Izaberite klub-stolove od stakla. Mogu imati lepe zaobljene forme, a davaće odličnu refleksiju i dodatnu svetlost u prostoriji. Belo obojeni zidovi i zavese su odličan izbor. Koristite detalje poput fotelja u boji i izbegavajte zagasite nijanse.

BOJE
Ukoliko volite jače boje, onda ih koristite na nameštaju za sedenje. Upotrebite mebl čiste nijanse plave i crvene. Zidovi i plafoni neka budu u beloj boji.

ZIDNI ELEMENT
Uradite belu zidnu policu. U malom stanu jedan njen deo može biti za odlaganje stvari. U sjajnoj varijanti će doprineti boljem ugođaju i svetlijem ambijentu.

SA CRNIM DETALJIMA
Ukoliko već imate tamne komade nameštaja u prostoru, onda se opredelite za bele zidove i svetao pod! Možete ubaciti poneku komodu ili policu u beloj boji. Vrata u beloj boji su ovde dobar izbor.

DODATNA RASVETA
Dnevni boravak je često povezan sa trpezarijom. Koristite staklene stolove za ručavanje i stolice od pruća ili drveta, ali u svetlim i prirodnim tonovima. Zidove obojite u belu boju i koristite ugradnu rasvetu za naglašavanje detalja.

Izvor:Blic

(Visited 7.205 times, 1 visits today)

Ostavi komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *